Građani misle da je fora sa „novom vladom“ otišla malo predaleko

Izvor: Njuz.net, 29.Jul.2012, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani misle da je fora sa „novom vladom“ otišla malo predaleko

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Građani složni da je i fora sa polaganjem zakletve prilično realno delovala

CELA SRBIJA, 29. jul 2012, (Njuz) – Stanovnici Srbije su saglasni u oceni da je fora gde razni ljudi iz devedesetih formiraju vladu „dobra, ali da se sada već otišlo malo predaleko“, javljaju dobro obavešteni izvori iz redova građana.
- Super smo se nasmejali i dobar je fazon, ali ajde sad stvarno ljudi, ko će da vodi zemlju – upitalo je više stotina građana >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << širom Srbije – Ne, ozbiljno, bez zezanja – dodali su oni.
Građani su takođe izjavili kako cene sav trud koji je uložen u pravljenje ovog štosa, od raspisivanja izbora, preko izuzetno kompleksne šale sa predizbornom kampanjom, prenemaganjem aktera oko izbora nove vlade pa sve do dvanaestočasovnog završnog humorističkog programa iz skupštine.
- Sada smatramo da fora već pomalo postaje izlizana, i sve je manje smešna. Ok, tu i tamo neko napravi neki dobar geg, ali sve je to već forsiranje jedne te iste apsurdne premise da će ovi likovi da vode zemlju, sastaju se sa stranim diplomatama, odlučuju u kom pravcu će se zemlja kretati ekonomski, rešavati pitanje Kosova i Evropske Unije, i tako dalje. Ukapirali smo, i super je, ali evo sad najiskrenije, ako dobro razmislite, ne možemo baš ni da se igramo takvim stvarima – poručili su građani Srbije.
Iz redova građana je ipak posebno istaknuto da je „za svaku pohvalu“ fora sa Vulinom koji je “šatro zadužen za Kosovo, Tomislavom Nikolićem koji je sad kao predsednik, a da su ih pojava onog lika sa Kipra, kao i fol ministar kulture što ima garažu automobila posebno razgalile”.
U trenutku zaključenja ovog teksta, i dalje se očekuje da će zafrkanti u ulogama političara svakog trenutka reći „Ha-ha, ala smo vas prešli!“ i otkriti ko će zaista biti zadužen za upravljanje Srbijom i budućnost svih njenih stanovnika u narednom periodu.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.