Grade kuću od pola MILIONA evra?!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grade kuću od pola MILIONA evra?!

I beže iz centra grada...

Ana Nikolić i njen muž reper Stefan Đurić Rasta navodno su odlučili da se odsele iz grada i ulože pola miliona evra u izgradnju kuće nadomak Beograda.

"Ana i Rasta ovih dana razgledaju velike placeve van grada jer imaju u planu da u svoj novi dom ulože čak pola milion evra", rekao je izvor blizak paru za "Informer".

Otkazani nastupi jer je debela?!

Članovi žirija u emisiji "Ja imam talenat" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << već imaju predstavu o tome kako će njihov novi dom izgledati.

"Oni se sele iz grada da bi imali mir i tišinu, pa Ana hoće da kuća ima prostrano dvorište s velikom ogradom kako bi imala privatnost. Angažovaće najbolje arhitekte i dizajnere da bi kuća izgledala savršeno. Kuća će imati bazen, mini spa centar i teretanu", dodao je izvor.

Pevačica je i sama nedavno priznala da jedva čeka da se odseli iz Beograda.

"Nećemo kupiti kući u centru grada, to će pre biti kod Avale. Videli smo neke lepe placeve i gradićemo kuću od početka. Kada se odselimo, retko ću dolaziti u grad. Blizu mi je autoput, što znači aerodrom-kuća i to je to", izjavila je ona za "Ekskluziv".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.