Izvor: Blic, 20.Dec.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govorili su da je PRESTARA za njega, a poznati glumac VEĆ 22 GODINE uživa u ljubavi sa ovom ženom

Mnogi su govorili da ona nije za njega jer je starija skoro deceniju i po. Upoznali su se davne 1995, stali na ludi kamen dana kasnije. Ljubav koju žive Hju Džekmen i njegova supruga Debora Li retka je pojava u Holivudu.

Presudno je bilo snimanje šoua, sredinom devedesetih. Venčali se u aprilu naredne godine. Od tada ljubav ovog holivudskog glumca i njegove žene i dalje traje.

- Od prvog dana smo najbolji prijatelji, a godinama smo samo sve prisniji. Debora je najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što mi se u životu dogodilo. Srećan sam jer smo se upoznali pre nego što sam se proslavio, sve u čemu sam uspeo, stvorili smo zajedno - rekao je Hju ponosan na njihovu ljubav.

Mogao je da ima devojku koju želi, ali je odabrao onu koja je 13 godina starija od njega. Debora sada ima 62, on 36 godina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.