Google Glass Explorer - od sad i muzičko iskustvo

Izvor: NaDlanu.com, 12.Nov.2013, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Glass Explorer - od sad i muzičko iskustvo

Iako se do sada govorilo i njima kao pomagalima koja su pre svega usredsređena na čulo vida, Google naočare sada “okupiraju” u čulo sluha.

Pod nazivom Glass Explorer ovi, za sada samo test – proizvodi, omogućiće pretragu i emitovanje muzike osobama koje nose naočare, kao i preporuke putem aplikacija sa servisa Google Play.“Sa ovim novim uređajima donosimo izvanredno muzičko iskustvo uz Google naočare, bez obzira na to da li ste vi profesor klasične muzike, priznati inženjer >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zvuka i hip-hop producent ili neko ko samo sluša omiljenu muziku sve vreme, gde god se nalazi”, izjavio jeza američki Time Ed Sanders, direktor marketinga u Googleu.Cena ovog uređaja od decembra će iznositi 85 dolara.Google je Glass Explorer predstavio uz pomoć DJ-a, producenta i audio inženjera Young Gurua, koji je sarađivao sa imenima kao što su Jay-Z, Rihanna i Beyoncé. Pogledajte kako je izgledalo njegovo putovanje kroz šarenoliki svet zvukova Los Anđelesa uz pomoć ovog uređaja.Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.