Golišava manekenka pod istragom! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Jun.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišava manekenka pod istragom! (FOTO, VIDEO)

Manekenka zbog OVE haljine pod istragom vlasti!

Manekenka Ngok Trin (29) iz Vijetnama moraće da plati kaznu zbog haljine koju je nosila u Kanu!

Manekenka je u maju podigla veliku prašinu, kada se pojavila na crvenom tepihu Festivala u Kanu u haljini od "nekoliko končića".

Fotografi su je, naravno, ovekovečili iz svakog ugla što su bolje mogli, a sada vlasti u Vijetnamu razmatraju te slike i najavljuju kaznu.

"Njena garderoba bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neprikladna, uvredljiva i izazvala je javno negodovanje. Utvrđujemo ima li osnova za gonjenje zbog kršenja zakona o javnom redu i miru," naveo je vijetnamski ministar kulture Ngjen Ngok Tin.

Dodatni problem je, prenose vijetnamski mediji, činjenica da je manekenka skrenula toliku pažnju na sebe a "nije među umetnicima koje je Ministarstvo poslalo da predstavljaju zemlju u Kanu".

Vijetnam ima stroge zakone o pristojnom odevanju u javnosti, i prekršaji se kažnjavaju novčano. "Dejli mejl" piše da su među kažnjenima često poznate ličosti.

Pogledajte!



Izvor: YouTube/VTC Now

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.