Goli selfiji od 70 MILIJARDI dolara! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goli selfiji od 70 MILIJARDI dolara! (VIDEO)

Toliko će najbogatiji čovek na svetu izgubiti zbog afere o kojoj bruji čitava planeta!

Američki milijarder, osnivač kompanije Amazon, razvodi se od supruge nakon 25 godina braka, a moraće da joj isplati oko 70 milijardi dolara!

Džef Bezos (54), čije je bogatstvo procenjeno na 140 milijardi dolara, moraće na pola da podeli svoj imetak sa suprugom Mekenzi jer nisu imali predbračni ugovor, a "isplivalo" je da joj je bio neveran.

Prema pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stranih medija, Bezos je uhvaćen u prevari sa voditeljkom Loren Sančez, a detalji ovog slučaja pune tabloide širom planete!

Bezos je, prenosi "San", svojoj ljubavnici slao lascivne poruke i golišave selfi fotografije, na kojima je hvalio veličinu svog "ponosa" i obećavao joj da "neće biti nežan".

Par se krišom susretao na raznim mestima, a Bezos je ljubavnicu vozikao po svetu svojim privatnim avionom. Prevara je, navodno, otkrivena kada je njegova supruga videla ime nepoznate žene na spisku putnika privatnog aviona. Mekenzi i Džef venčali su se pre više od dve decenije i imaju četvoro dece, tri sina i usvojenu devojčicu iz Kine.

Ovo je Loren!



Izvor: YouTube/simonjester90210

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.