Gola Rijana na naslovnoj strani “GQ”

Izvor: Dzungla.org, 13.Nov.2012, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola Rijana na naslovnoj strani “GQ”

Pop zvezda Rijana slikala se potpuno gola, ogrnuta samo kratkom kožnom jaknom, za decembarsko izdanje magazina za muškarce

POP zvezda Rijana (24) slikala se potpuno gola, ogrnuta samo kratkom kožnom jaknom, za decembarsko izdanje magazina za muškarce “GQ”.
Pevačica sa Barbadosa strateški je postavila ruke preko svog međunožja, ali je i to bilo više nego efektno da promoviše svoj novi album “Unapologetic”, koji izlazi 19. novembra.
Budući da joj je to sedmi album u karijeri, predstaviće ga na koncertima iznenađenja u sedam dana, u sedam evropskih gradova, u sklopu “777” turneje.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Gola Rijana na naslovnici magazina “GQ”!

Izvor: Svet, 14.Nov.2012, 20:51

Pop zvezda Rijana u više navrata se slikala golišava, ali ovoga puta otišla je najdalje. Bez gaćica i brushaltera, pozirala je za magazin “GQ” samo ogrnuta jaknom, dok je intimne delove prekrila rukama. Fanovi širom sveta već su navikli da viđaju pevačicu sa veoma malo odeće na sebi, ali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.