Goga Sekulić: Savest mi je mirna! Želim samo da nastavim dalje i budem majka!

Izvor: Press, 21.Jul.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić: Savest mi je mirna! Želim samo da nastavim dalje i budem majka!

"Ja nemam svekrvu, nikada je nisam ni imala. Muka mi je da pričam o tome. Godinu dana sam održavala Igorov grob, čistila ga, plaćala ljude. Sad neka njegove bivše čiste i čuvaju. Igor je ostavio dvoje dece, ja ih nemam. Igor je znao šta sam uradila za njega. Meni je mirna savest. Želim samo da idem dalje", rekla je Sekulićeva u emisiji "Premijera" o tome što je njeno ime izbrisano sa groba njenog supruga i odnosa koji ima sa svekrvom.
Nedavno se pojavila informacija da želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ode u manastir i da se zamonaši, i povodom toga je Goga otkrila da posećuje manastire i da iskreno želi da nađe mir.
"Postim velike postove, posećujem manastire, nedavno sam bila i u manastiru Ostrog. Dolazi mi da prelomim i odem u manastir. Želim da nađem svoj mir.

PROČITAJTE JOŠ:
Ceca: Decu da mi ostavite na miru! Najgore što mi se desilo su laži o njima!
(FOTO) Da li je Milica Pavlović lepša kao plavuša?
Dragana Mirković: Krila sam nesreću od roditelja
   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goga Sekulić: Nikada nisam imala svekrvu i muka mi je da pričam o tome

Izvor: Story, 21.Jul.2014

Godinu dana sam održavala Igorov grob, čistila ga, plaćala ljude. Sad neka njegove bivše čiste i čuvaju, ogorčena je pevačica..Goga Sekulić, foto: Story arhiva

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.