Glumica se ispovraćala zbog snimanja ove scene! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica se ispovraćala zbog snimanja ove scene! (VIDEO)

Ako ste gledali treću sezonu popularne serije "Stranger Things", onda znate da je Eleven imala veliki broj izazova u nastavku priče...

Od krvarenja iz nosa svaki put kada koristi svoje moći, pa do mukotrpne borbe s Demogorgonom, glumica Mili Bobi Braun (15) koja tumači lik Eleven u seriji "Stranger Things", prošla je kroz sijaset muka na setu.

U moru neprijatnih i često krvavih scena u trećoj sezoni serije, mlada glumica je ipak izdvojila jednu zbog koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << joj se toliko slošilo da se, kako je rekla, ispovraćala!

Ona je na svom Instagram profilu objavila video sa seta u kojem se vidi dok snima scenu u vazduhu, dok je prikačena za žice. Da bi sve ispalo kako treba za kadar u kojem pada u mrak, Mili je morala da pravi kolutove unazad i uplašeno vrišti.

STRANGER THINGS 3: Evo naših utisaka, da čujemo vaše!

"Povratila sam posle ovoga", napisala je glumica u opisu snimka.

Ovako izgleda mučni rad glumice da bi sve u finalnoj veziji ispalo kako treba!

View this post on Instagram

u spin me right round baby right round ahhhh (threw up after this) @sarahhindsgaul

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on Jul 23, 2019 at 9:55am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.