Glumci potvrdili – počelo snimanje specijala “Prijatelji”

Izvor: 011vodič.com, 21.Jan.2021, 17:38

Glumci potvrdili – počelo snimanje specijala “Prijatelji”

Snimanje specijala hit sitkoma “Prijatelji”, koji smo očekivali još prošle godine, konačno je počelo, tako barem kaže Lisa Kudrou, poznata po ulozi Fibi.
Foto: IMDb
Ona je gostovala u podkastu glumca Roba Loua, gde je rekla kako je već snimila nekoliko scena tokom pretprodukcije, dok snimanje počinje početkom proleća. Za sada još uvek nema detalja o tome kada će se specijal pojaviti na HBO Max, jer je snimanje odloženo nekoliko puta zbog pandemije.
Svi glumici >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se vraćaju u specijalu – Dženifer Aniston, Metju Peri, Lisa Kudrou, Met LeBlank, Kortni Koks i Dejvid Švimer.
Detalji zapleta i dalje su nepoznati, a ne zna se ni ime specijala. Sigurno je samo da će se snimati u istom studiju u kom je snimljen i original, ali da li ćemo ponovo zakoračiti u čuveni Monikin stan, pitanje je.
Podsetimo, baš praznim stanom završena je poslednja epizoda humorističke serije koju danas prati treća generacija gladalaca. Iako je snimana od 1994. do 2004. godine, ova serija je i sada jedna od nagledanijih na Netfliksu.



The post Glumci potvrdili – počelo snimanje specijala “Prijatelji” appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Rejčel i Monika iz Prijatelja

Izvor: 011vodič.com, 21.Jan.2021

Rejčel i Monika, odnosno Dženifer Aniston i Kortni Koks, prirasle su srcu svima nama još davne 1994. godine, kada je emitovana prva epizoda svetski poznate serije „Prijatelji“.. Foto: Shutterstock. Godinama smo se sa Rejčel, Monikom, Fibi, Čendlerom, Rosom i Džoijem smejali do suza, ali i plakali...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.