Glumac se pohvalio novom devojkom

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac se pohvalio novom devojkom

Ko je gledao prvi i drugi deo filma “Vojna akademija”, kao i seriju, sigurno je odmah zapamtio talentovanog glumca Bojana Perića. Uloga u ovom filmu donela mu je veliku popularnost, pa sad imamo priliku da ga gledamo i kao doktora Ristića u seriji “Urgentni centar”. Osim toga, neverovatnu popularnost je stekao i kod mnogih devojčica, koje ga bukvalno prate u stopu! Bojan nikada nije pričao o svom emotivnom životu, a onda je rešio na Instagramu da otkrije da ima novu devojku, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Puls.
Osim par intimnih momenata, glumac nije hteo da otkrije ime svoje lepše polovine, ali zato su se ispod fotografija našli komentari negodovanja pooput “Hoću ja da budem ona” ili “Ti si samo moj!”.

The post Glumac se pohvalio novom devojkom appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.