Glumac koji se šibao sa Larom Kroft IZBODEN na bini!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac koji se "šibao" sa Larom Kroft IZBODEN na bini!

Igrao je u više od 125 filmova i 40 serija, motiv napada nepoznat!

Glumac Sajmon Jam (64) izboden je nožem u stomak, a osumnjičeni za napad na jugu Kine je uhapšen.

Kineskim medijima kruži snimak na kojem se vidi Jam na bini, tokom jednog promotivnog događaja, i muškarac koji se zaleće na njega, vadeći nož iz džepa. Nekoliko sekundi kasnije, glumac tetura i drži se za stomak!

Veteran glumišta Hong Konga nije zadobio povrede opasne po život, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navela je policija. Motiv napada na glumca čije je kinesko ime Jam Tat-vah, nije poznat.

Njegov menadžer Lester Mo izjavio je da je Jam zadobio ubodne rane u predelu stomaka i posekotinu desne ruke. Mo je rekao i da je on podvrgnut operaciji u bolnici u Žongšanu.

Jam je glumio u više od 125 filmova i 40 televizijskih serija, a u Holivudu je debitovao filmom "Lara Kroft: Kolevka života" iz 2003, u kojem je igrao glavnog negativca Čena.

Pogledajte jednu od scena - fajt njega i Anđeline Džoli!



Izvor: YouTube/Movieclips

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.