Glumac Stiven Fraj boluje od raka

Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac Stiven Fraj boluje od raka

Britanski pisac, glumac, komičar, TV voditelj i filmski reditelj Stiven Fraj saopštio je da boluje od raka prostate, javila je agencija AP.

Fraj (60) je na Tviteru naveo da se dva meseca bori protiv bolesti i da mu je u januaru hirurškim putem uklonjena prostata.

"Sad sam dobro", rekao je Fraj izvinjavajući se što nije bio prisutan u javnosti jer je, kako je naveo, imao "prilično nepoželjnu i neočekivanu avanturu".

Fraj je igrao u filmovima "Piterovi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prijatelji", "Vajld" i "Gosford park", pojavljivao se u seriji "Crna guja", imao sopstveni šou ne samo na britanskoj nego i na američkoj televiziji, a gostovao je i u seriji "Bouns".

For the last 2 months I've been in the throes of a rather unwelcome and unexpected adventure. I'm sorry I haven't felt able to talk about it till now, but here I am explaining what has been going on: https://t.co/uPorpiwstg

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.