Gledate u... glumicu?

Izvor: Mondo, 12.Dec.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledate u... glumicu?

Pevačica će se navodno pojaviti u novoj sezoni popularne serije.

Fanovi serije jezive serije "Black Mirror" željno iščekuju nove epizode pete sezone za koju se još uvek ne zna kada će je Netfliks objaviti, ali ono što kruži kao glavna glasina je da će jedna od glumica u predstojećim epizodama biti američka pevačica Majli Sajrus (26)!

Ovu informacije je podgrejala njena starija sestra Brendi Sajrus (31) tako što je u svom podkastu istakla da je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa sestrom u Kejptaunu u istom hotelu dok je ona snimala scene za seriju.

Najbolje inostrane serije (RECENZIJA)

Takođe, Brendi tvrdi da će se u novim epizodama pojaviti i Mark Menčaka, koji je igrao Rusa Langmora u seriji "Ozark".

Iako i dalje nema zvanične potvrde da će se pevačici oprobati i u glumačkim vodama, Majli jeste viđena i od strane medija na setovima serije u Južnoj Africi.

BLACK MIRROR: Zavirite u novu sezonu! (FOTO,VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.