Gledali ste film, ali NE ZNATE kako se završava

Izvor: Mondo, 26.Feb.2015, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledali ste film, ali NE ZNATE kako se završava

Film Srđana Dragojevića "Atomski zdesna" od ove nedelje počinje da se prikazuje na RTS-u kao serija od tri epizode, ali sa dosnimljenim krajem

Foto: Promo/Atomski Zdesna

 Ukoliko ste gledali film "Atomski zdesna" reditelja Srđana Dragojevića znate kraj, ali to ne znači da će isti biti prikazan i u posledjoj epizodi koja će biti emitovana na Javnom servisu.

Reditelj je otkrio da je snimljen novi kraj, koji će "totalno iznenaditi i one koji su film >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gledali u bioskopu".

U glavnim ulogama u filmu i seriji koja počinje sa emitovanjem ove nedelje u 20 časova igraju Srđan Todorović, Tanja Ribič, Brane Šturbej, Branko Đurić, Nataša Janjić, Bojan Navojec, Goran Navojec, Zoran Cvijanović, Mira Banjac, Milutin Mima Karadžić, Ana Kostovska, Miloš Samolov, Hristina Popović, Isidora Simijonović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Mirko Vlahović, Mirjana Đurđević i prvi put na filmu Daris Aljić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.