„Genijalci“ na „Avali“

Izvor: Blic, 29.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Genijalci“ na „Avali“

„Genijalni šou" kreće sa prikazivanjem ove jeseni u novoj, izmenjenoj televizijskoj šemi TV „Avale". Serijal koji se godinama s velikim uspehom prikazuje u Hrvatskoj, ovoga puta u produkciji „Adrenalina" biće jedan od glavnih aduta „Avale" u borbi za rejting sledeće sezone. Voditeljski posao je poveren glumcu Borisu Komneniću, dok se u ekipi „genijalaca" koji će se takmičiti nalaze i njegov kolega Srđan Miletić i umetnik Uroš Đurić.

„Genijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šou" je neka vrsta parodije na klasične kvizove. U njemu se ne ceni superznanje, već što blesaviji odgovori na pitanja tipa: šta je lilihip, šta je cucla, ili šta je to mravoguz.

Boris Komnenić i Uroš Đurić biće stalni članovi ekipe, a Miki Đuričić povremeno gost

- Za sada još ne znamo ko će biti treći član do-maće ekipe „genijalaca". Na snimanjima probnih emisija, bio je to voditelj Dragan Ilić, međutim, on je u međuvremenu odustao. Ovih dana će u „Arenalinu" odlučiti ko će biti treći „genijalac", a potrebno je da svako ko učestvuje bude vešt u improvizaciji na zadate teme. Pored nas, u svakoj emisiji će biti po dva gosta poput Nikole Đurička ili Mikija Đuričića, a ideja je da se na duhovit i otkačen način odgovara na pitanje voditelja šta znači određeni pojam. Nije poenta da se kao u kvizu pogodi šta je to, već da se što više improvizuje - priča za „Blic" jedan od „genijalaca", glumac Srđan Miletić, koga je publika zavolela kao portira Vesu u seriji „Naša mala klinika". Miletić predviđa uspeh ovom serijalu.

- Mislim da je fazon televizijskih stend ap komičnih emisija kod nas još uvek nepoznat. „Genijalci" bi trebalo da budu baš takva vrsta komičnog televizijskog šou-programa, gde se puno priča s ciljem da se publika zasmeje do suza. Dok smo radili probne emisije, cela ekipa se smejala, pa smo čak probijali termine snimanja jer od smeha nije moglo da se radi - dodaje Srđan Miletić.

Popularan u Hrvatskoj

Šou „Genijalci" bi trebao da bude pravo osveženje za one koji uživaju u dobroj zabavi kraj malih ekrana. Ovaj licencni kviz u kome učestvuju gledaoci i takmičari sa uspehom se prikazuje u Hrvatskoj. U stalnoj postavci genijalaca su Goran Pirš i Davor Gobac, lider sastava „Psihomodo pop", kao i pop zvezda Maja Šuput, a u emisiji su se oprobali i Davor Dretar i Zlatan Zuhrić Zuhra, koga naša publika zna iz hrvatskog šou-programa „Večernja škola". Voditelj emisije u Hrvatskoj je Pjer Žarden, koji se u toj ulozi našao po prvi put, zamenivši gitaru i svirku u bendovima voditeljskim poslom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.