Gasol: Srećni smo! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasol: Srećni smo! – MaxBet Sport

Centar reprezentacije Španije Mark Gasol je rekao da je ekipa srećna zbog plasmana u finale Svetskog kupa.
Kvota u MaxBetu na pobedu Hamburga protiv Sent Paulija je 1.85.
Izabranici selektora Serđa Skariola su savladali Australiju u dramatičnom meču polufinala, rezultatom 95:88 posle dva produžetka.
Srećni smo, kako se tim borio, kako smo se vratili, kako smo se držali zajedno u teškim situacijama. To mi mnogo znači. Na kraju smo pobedili, odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << smo sjajnu utakmicu protiv teškog protivnika, fizički snažnog – naveo je Gasol.
On je istakao da je zadovoljan svojim izdanjem.
I dalje sam koncentrisan na sledećeg protivnika, oporavak, ostanak u pravom ritmu. Srećan sam što sam fizički mogao da odgovorim zahtevima reprezentacije. Odanost reprezentaciji i posvećenost koju smo učili godinama od starijih igrača sada pokušavamo da prenesemo na druge. Kada celo leto posvetiš reprezentaciji, bez odmora i vremena za oporavak to pokazuje posvećenost. Srećan sam što sam ovde – zaključio je Gasol.
On je odigrao fantastičnu utakmicu i postigao 33 poena u pobedi svog tima.

The post Gasol: Srećni smo! – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.