Garderoba za žene sa velikim grudima: 7 modnih saveta koje morate usvojiti

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jul.2023, 05:30

Garderoba za žene sa velikim grudima: 7 modnih saveta koje morate usvojiti

Garderoba za žene sa velikim grudima je nešto što nije toliko zastupljeno na modnim pistama, ali srećom, van nje možete naći komade koje će istaći vaše kvalitete.
Dok se još uvek na modnim pistama nalaze devojke sa sitnom građom, u stvarnom svetu figure naših tela su različite. Upravo zbog toga, žene koje imaju velike grudi nailaze na poteškoće da izgrade svoj modni stil i da pronađu garderobu koja će im savršeno stajati. Međutim, bujne grudi ne bi trebalo da ugroze vaše >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << samopouzdanje, naprotiv.
Najpopularniji modeli letnjih torbi direkt s modnih pista
Nosite odgovarajući donji veš Da biste izgledali savršeno, veoma je važno da odaberete odgovarajuće grudnjake. Potražite modele grudnjaka koji će imati jaku podršku za grudi i birajte grudnjake sa širokim trakama kako vam se ne bi usecale i kako bi opterećenje bilo ravnomerno raspoređeno i spasilo vas bola u leđima.
Birajte odgovarajući dekolte Odeća za žene sa velikim grudima podrazumeva i dobro odabran dekolte. Možete birati dekoltee sa četvrtastim, širokim ili V izrezom. Oni izdužuju siluetu i stvaraju elegantan “okvir” za bujno poprsje.  Međutim, izbegavajte košulje sa dubokim V izrezom jer to može da izgleda vulgarno.
Garderoba za žene sa velikim grudima: Budite oprezni sa dužinom gornjih delova Velike grudi mogu učiniti da vaše telo izgleda kraće, pa izbegavajte kratke gornje delove. Ovo posebno važi u slučaju ako dan provodite u sedećem položaju. Takođe, izbegavajte krop topove jer to može da unese neravnotežu u modnu kombinaciju.
Nosite gornje delove sa peplumom Peplumi su se ponovo vratili u modu, ali u modernijim varijantama. Ovakav model odeće naglašava struk i vašu figuru. Možete dodati i kaiš za harmoničnu siluetu.
Birajte sitne printove Ako volite odeću sa printom, onda je preporučljivo da birate printove koji su sitni. Razlog ovome je zato što odeća sa velikim printovima čini ovo područje još izraženijim, naročito ako je nosite garderobu koja je pripijena uz telo.
Odeća za žene sa velikim grudima: Nosite haljine sa dekolteom na preklop Haljine sa dekolteom na preklop dobro stoje na skoro svakoj figuri. Ovakva garderoba za žene sa velikim grudima je idealna jer u suštini možete podesiti širinu i dubinu dekoltea. Možete dodati dodatno dugme ako se one previše otvaraju. Dodatno naglasite struk kaišem ili trakom na vezivanje kako biste dobili elegantan izgled.
Odlučite se za oversized blejzere i jakne Bajkerske jakne su savršene kao odeća za žene sa velikim grudima. Oversite jakne i blejzeri pomaću da telo utone u garderobu. Ukoliko ne morate da zakopčate ove komade garderobe onda ste dobili savršeni komad garderobe.
Dakle, postoji nekoliko trikova koje možete da iskoristite da velike grudi predstavite kao prednost svoje figure i iskoristite to. Osim što ćete pucati od samopouzdanja izgledaćete kao dama sa stilom.
Sviatlana Yankouskaya/GettyImagesPlus, Staras/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.