Gaga Nikolić dobija ulicu u Beogradu!

Izvor: Mondo, 11.Mar.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaga Nikolić dobija ulicu u Beogradu!

"Zaslužio je da ga se Beograd i Vračar sećaju," navodi zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je danas da će na prvoj narednoj sednici Skupštine grada Beograda biti doneta odluka da jedan deo Vračara dobije ime po glumcu Draganu Nikoliću.

Vesić je to napisao na svom Fejsbuku povodom trogodišnjice smrti Dragana Nikolića, koja se danas navršava.

"Danas se navršava tri godine od smrti jednog od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << srpskih glumaca Dragana Gage Nikolića. Odlukama Grada Beograda određen je rok od tri godine od smrti posle koga je moguće da neka ulica ponese ime te osobe ili da se podigne spomen obeležje. Na prvoj narednoj sednici Skupštine grada Beograda donećemo odluku da jedan deo Vračara dobije ime po Draganu Nikoliću. Koja će to ulica biti odlučićemo narednih nekoliko nedelja u saradnji sa Gradskom opštinom Vračar, prijateljima Dragana Nikolića i građanima Vračara. Dragan je zaslužio da ga se Vračar i Beograd trajno sećaju," napisao je Vesić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Na godišnjicu pomena glumačke legende: Dragan Nikolić dobija ulicu u Beogradu!

Izvor: Story, 11.Mar.2019

“Zaslužio je da ga se Beograd i Vračar sećaju,” navodi zamenik gradonačelnika Goran Vesić. View this post on Instagram Прошло је већ три године откад је преминуо легендарни српски глумац ДРАГАН НИКОЛИЋ. Рођен је 20....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.