GRUPA E Slovačka srušila Mađarsku, gužva u vrhu!

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA E Slovačka srušila Mađarsku, gužva u vrhu!

Slovaci su iznenadili Mađare na njihovom terenu (2:1), pa kada se tome doda senzacija u Azerbejdžanu, koji je igrao nerešeno protiv Hrvatske, situacija u Gruoi E se iskomplikovala do maksimuma. Svetski vicešampioni su i dalje prvi, ali imaju samo bod više od Slovačke i Mađarske, sa istim brojem bodova. U igri je i Vels (šest bodova).
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,70 na igru 3+ u meču Luksemburg – Srbija u kvalifikacijama za EURO 2020.
Slovaci su došli do vođstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Igrao se 40. minut, kada je hamšik uputio sjajan centaršut sa desne strane, a lopta pala tačno ispred Maka. Fudbaleri gostiju nije bilo teško da raspali po njoj i pošalje je u mrežu. Minimalnim vođstvom Slovaka otišlo se na odmor.
Posle pet minuta igre u nastavku, golobradi Sobostai je izjednačio. Prelep pogodak iz slobodnog udarca, sa 17 metara, podigao je publiku na noge.

Ipak, radost Mađara trajala je kratko. Već u 56. minutu, Bozenik je doneo novu prednost Slovacima, ispostavilo se kapitalnu. Vrednu tri boda.
GRUPA E
Hrvatska – Slovačka 1:1 (0:1)
(Modrić 11 (p) – Kalilzada 72)
Mađarska – SLovačka 1:2 (0:1)
(Soboslai 50, Mak 40, Bozenik 56)

Majstorski gol Azerbejdžanca ukočio Hrvate (VIDEO)


The post GRUPA E Slovačka srušila Mađarsku, gužva u vrhu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

DRAMA U GRUPI H Andori se crno piše

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 13:12

Tri kola pre kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo – drama u Grupi H. Francuska, Turska i Island ulaze sa istim brojem bodova, po 12, pa se do poslednje utakmice neće znati dva putnika na kontinentalno prvenstvo naredne godine.. MAXBET ASISTENCIJA. FRANCE – ANDORRA 4+, 5+. ALBANIA – ICELAND...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.