GOGA SEKULIĆ:  Sada me samo zanima moj izgled i karijera!

Izvor: Press, 29.Jan.2015, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOGA SEKULIĆ: Sada me samo zanima moj izgled i karijera!

Goga Sekulić održala je promociju devetog albuma "Ponovo rođena" u jednom prestoničkom restoranu, gde je okupila veliki broj kolega.
Nakon što je za samo dva meseca smršala čak 14 kilograma, pevačica ne prestaje da provocira svojim načinom oblačenja. Ona je i na proslavi svoje goste dočekivala u gaćicama, preko kojih je imala suknju od tila. Mamila je poglede prisutnih i svi su joj, osim na novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pesmama, čestitali i na novoj kilaži. Kad su sve zvanice stigle, Goga je s njima nazdravila šampanjcem i isekla tortu, na kojoj je bio naslikan njen lik.

 
"Meni je bitna karijera i da sam prebrodila teške trenutke. Sada me samo zanima moj izgled i karijera", rekla je pevačica a onda otkrila i kako je zovu njeni prijatelji:
"Mene svi zovu tebra jer sam ortak, volim da se družim i uvek sam tu za svoje prijatelje, ali i oni uz mene".
Pevačica je otkrila i kako se oseća na promociji albuma za koji tvrdi da će biti potpuni hit.
"Ponovo rođena, kao što je i naziv mog albuma. Žao mi je što sam razočarala mnoge koji nisu verovali u mene i moj povratak", rekla je pevačica vidno raspoložena.
Od poznatih Gogi su podršku pružili Eva Ras, Dara Bubamara, Suzana Mančić, Suzana Perović, Ćemo, Marina Visković, Boban Rajović, Jadranka Barjaktarović, Mia Borisavljević, Aleksandar Kapriš, Stevan Radivojević, Anabela i Andrej Atijas, Sandra Afrika, Sloba Vasić, Sanja Maletić, Lepi Mića, Jovan Perišić i drugi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.