GLEDAOCI ĆE POMIRITI GRGURIĆKU I KARIĆA! Ušuškali se u krevet i smišljaju strategiju, POGLEDAJTE KO IH SAVETUJE! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 23.Nov.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAOCI ĆE POMIRITI GRGURIĆKU I KARIĆA! Ušuškali se u krevet i smišljaju strategiju, POGLEDAJTE KO IH SAVETUJE! (VIDEO)

Stefan i Iva popričali su nakon emisije, vidno utučeni, a savetovao ih je iskusniji cimer Marko Janjušević.
– Ne moraš mene da kanališ i pazi šta pričaš. Nikada nisam u životu rekao da mi ne prija što ja imam loša pitanja, a ti ne, već da je bolje da ćutim. Ne moraš ni da glumiš patetiku, kao ne možeš da se svađaš, emotivno si slomljena … Da tebi ne prija što ti ljudi prilaze da te pitaju kako si, ti bi se sada ponašala normalno – govorio je Stefan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ja se sada ponašam prirodno, jer se osećam loše. Naravno da mi nije prijatno zato što sam u neizvesnosti, što ne želiš da pričaš sa mnom, jednostavno mi je loše – rekla je Iva.
– Popričajte, morate da popričate zbog vas. Zato što smo ovde još 7 i po meseci, verujete mi, ne pričam vam bez razloga – savetovao ih je Janjuš.
A da li će se bivši par ponovo zbližiti, ostaje da vidimo.
Pogledaje detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta:




The post GLEDAOCI ĆE POMIRITI GRGURIĆKU I KARIĆA! Ušuškali se u krevet i smišljaju strategiju, POGLEDAJTE KO IH SAVETUJE! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.