Izvor: Press, 10.Maj.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GLEDAM U ONAJ NOŽ" Učesnica "Zadruge" u teškom psihičkom stanju

Mina Vrbaški toliko je očajna zbog neuzvraćene ljubavi Nemanje Đerića Đeksona da je šokirala i istovremeno zabrinula svoje cimere, priznavši da ima crne misli.
Mina, koja je ranije tokom rijalitija bila u vezi sa Đeksonom, ne može da prihvati činjenicu da je on zaljubljen u Andrijanu Radonjić i da ne želi da joj se vrati. Ona je najpre juče plakala i vrištala na sav glas u kupatilu, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je izgledala ta dramatična scena pogledajte OVDE.
Međutim, sada je otišla korak dalje.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT / YOUTUBE
Nakon žurke koja je sinoć održana, ona je razgovarala sa Đeksonom i tom prilikom priznala šokantne detalje o tome da je htela da prereže vene.
- Da li bi voleo da me nosiš na duši? Ja onaj nož gledam u kuhinji... nosićeš me ti ili Andrijana... ja svaki put tvoju dobrotu iskoristim, ali nisam želela to. Nije mi lako uopšte, ceo dan sam preplakala - rekla je ona.
Đekson se sažalio, pa ju je tešio, a kada su završili razgovor Mina je u suzama nastavila da govori svojim cimerima da ne može više da izdrži celu situaciju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.