Izvor: Blic, 05.Jan.2024, 21:02

GIPSANI LAVOVI ISPRED KAPIJE I IMANJE U KAMENU Našli smo dvorac dečka Jovane Jeremić u GROCKOJ: U dvorištu još jedna kuća, a onda je izašao biznismen i GESTOM ODUŠEVIO (Video)

Nakon razvoda od Vojislava Miloševića i jedne neuspešne veze, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj uspešnog privrednika Dragana Stankovića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dečko joj živi u dvorcu, A OVO JE KUĆA JOVANE JEREMIĆ NA IBARSKOJ MAGISTRALI Ovde je voditeljka odrasla, a tu je i čuveni restoran koji su držali njeni roditelji

Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 08:16

Nakon razvoda od Vojislava Miloševića, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj uspešnog privrednika Dragana Stankovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.