GENIJALNO! Da li je ovo najbolja reklama za seriju IKADA? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GENIJALNO! Da li je ovo najbolja reklama za seriju IKADA? (VIDEO)

Kreativnost, nivo beskonačno.

BBC je nedavno počeo sa prikazivanjem nove serije o grofu Drakuli, pa su obožavaoci horora dobili inteligentan i duhovit osvrt na već dobro poznatu legendu.

Jasno je da svaki novi sadržaj zahteva reklamu, pa je tako i sa novim serijama. I dok su obični bilbordi uglavnom vrhunac većine kampanja, marketinški eksperti koji su bili zaduženi za reklamiranje "Drakule" otišli su mnogo dalje od toga, i ponudili reklamu na koju bi retko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko mogao da ostane ravnodušan. Poznato je da kolac može da posluži kao oružje protiv krvopija, ali ne i kao marketinška alatka, a novi Drakula nas je uverio da je i to moguće, a nakon što je na reklamnom bilbordu osvanulo upravo nekoliko kolaca koji nakon zalaska sunca formiraju profil novog horor junaka.

Nakon ovakve reklame seriju će sigurno pogledati i oni koji bi je možda zaobišli, što je i cilj svake uspešne kampanje – da privuče i onu publiku koja se reklamiranog boji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.