GADOST! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Avg.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GADOST! (FOTO, VIDEO)

Počelo suđenje povodom zlostavljanja pevačice Keshe - blizak saradnik izjavio da nije bio svestan ovih optužbi, ali je zato otkrio brojne druge gadosti

U Njujorku je počelo suđenje muzičkom producentu Alanu Grigu, poznatijem kao Doktor Luk, kojeg je pevačica Kesha optužila da ju je silovao na početku karijere.

Kesha je popularnost stekla već nakon prvog albuma koji je izdala "Animals", ali momenat koji je "uništio karijeru"je Keshina prijava protiv menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Doktora Luka da ju je fizički i psihički zlostavljao godinama.

Keša je 2013. godine odlučila da tuži menadžera, ali je zbog nemogućnosti da na sudu dokaže krivicu Doktora Luka, ona je ostala primorana da ispoštuje ugovor koji je sa njim potpisala.

Kad je poželela da snimi sama album, saznala je da u njenom ugovoru stoji da naredne četiri godine ne sme da koristi vlastiti glas u javne svrhe jer, kako je pisalo u ugovoru, oni "poseduju njen glas".

Prošle godine je "istekao ugovor", Kesha se vratila na muzičku scenu, a sada je konačno i slučaj dospeo na sud.

Na njenoj strani će biti i Lady Gaga koja je optužila drugog producenta da ju je, kao Keshu silovao na početku karijere, ali dok ona ne bude svedočila, sud je objavio delić izjave o Keshi, koju je izneo nekadašnji saradnik Kool Kojack.

Muzički producent je na sudu izjavio da nikada nije video da ju je Doktor Luk zlostavljao verbalno, psihički, fizički, ali da je prisustvovao brojnim slučajevima kada se Kesha šalila neprimereno. Stalno je psovala, govorila o erekcijama, ali to nije najgore.

"Zaposleni u studiju su se stalno žalili na Keshu jer je urinirala u kante za đubre. Jednom je piškila u kantu i dok je snimala pesmu".

Pitanje suda - "Da li se sećate da ste ikada sa Keshom govorili na temu uriniranja".

"O, da. Rekla mi je da je naterala asistenta da popije njen urin", rekao je Kool Kojack.

U narednim danima se očekuje da i Lady Gaga da svoju izjavu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.