Fuj! (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Jun.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fuj! (FOTO)

Reperka objavila previše informacija o sebi

Reperka Cardi B ne libi se da kaže šta misli, baci cipelu na onog ko je nervira ili ispali verenika koji je moli da mu se vrati pred hiljadama ljudi.

Nije se stidela ni da objavi seriju suvišnih slika na Instagramu  - otečenih nogu i stomaka.

Cardi je otkazala nekoliko ranije zakazanih nastupa zbog "zdravstvenih problema", koje su neimenovani izvori bliski pevačici opisali kao "oporavak od silnih plastičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << operacija".

Da je ne muče samo silikonske muke, svedoči i snimak na kojem je pokazala kako se muči nakon svakog leta avionom. "Lekari su mi rekli da usporim s nastupima, jer mi je loše zbog otoka u stomaku i stopalima, ne lupajte da je to zbog operacija ili loše prodaje karata", napisala je Cardi i objavila ovu fotku:

Foto: Instagram/cardieb

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.