Fudbaler uhvaćen s klinkom! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler uhvaćen s klinkom! (VIDEO)

Serhio Aguero i osamnaestogodišnja Instagram zvezda

Argentinac Mančester Sitija Serhio Aguero je zvezda snimka koji kruži Internetom zahvaljujući mladoj Instagram zvezdi Loli Manjin.

Serhio i "zemljakinja" Lola napravili su snimak na kojem puše nargile, koji je ona objavila na Instagramu, nakon čega su usledeli komentari da je "Aguero nadrljao kada ga vidi Pep", kao i da je "trebalo da bude uzor mladima", što je opet naišlo na seriju drugačijih komentara - "ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je dovoljno mlada...".

Ovo nije prvi put da se Serhio i 12 godina mlađa Lola nađu "na istom mestu u isto vreme", ali je on ranije izjavljivao "da se samo znaju i to je to".

Upoznajte Argentinku sa snimka:

@miucciamakeup ♥️ @lithiumaccesorios

A post shared by @ lolamagnin on Aug 11, 2018 at 2:08pm PDT

Mi color x @naturalbronze

A post shared by @ lolamagnin on Jul 24, 2018 at 3:31pm PDT

mi hermana del ❤️

A post shared by @ lolamagnin on Mar 12, 2017 at 8:07pm PDT

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MLADO, LUDO I ZNA DA SE ŠMINKA: Klinka smuvala Serhija Aguera! Jedva punoletna zajedno sa fudbalerom uhvaćena kako daje LOŠ PRIMER MLADIMA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Avg.2018

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero i osamnaestogodišnja Instagram zvezda Lola uhvaćeni su zajedno.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.