Izvor: Blic, 28.Apr.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frekvencija

Frekvencija

Slika ulaska policije u zgradu televizije i nasilno gašenje te televizije nikako nije nešto čemu se treba radovati, makar takav medij bio i najgori mogući, što se u slučaju TV BK nikako ne može reći.

Bez obzira na to što malo ko pristojan gaji simpatije prema biznismenima koji su svoje imperije stvorili u vrijeme raspada bivše države, TV BK ipak odaje sliku korektnog medija.

Možda čak i nisu za nacionalnu frekvenciju, ali uz prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kabla, satelita, interneta i ostalih tehničkih izuma, to i nije neko veliko preimućstvo.

Ali, svakako nisu ni za gašenje.

Za razliku od nekih užasnih žutih časopisa koji izmišljaju najnepristojnije stvari, neometano blateći koga stignu i time srozavaju ambijent u čitavom društvu, BK je jedan sasvim pristojan medij.

Dodatno brine činjenica da su neki potpuno novi i nepoznati mediji dobili nacionalne frekvencije.

Pravo niotkuda, pa na nacionalnu frekvenciju.

Po kom kriterijumu?

Pa nije valjda da je planirana investicija jedini kriterijum?

Ili će biti da je čitava ujdurma, kao po ko zna koji put do sada, obična poslijedica nedovoljne kompetencije i trapavosti nadležnog organa.

Narodski rečeno, prevežbali, burazeru,

Dok raja sad konstruiše razne teorije zavjere.

Ipak, policijska čizma u televiziji BK, bez obzira na banalnost uzroka, obići će planetu i eto opet potvrde da razvijeni svijet ne zazire od nas baš potpuno bez razloga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.