„Freedom of imagination”- Drumelody i nov album koji nadmašuje sve prethodne

Izvor: Press, 22.Okt.2020, 18:55

„Freedom of imagination”- Drumelody i nov album koji nadmašuje sve prethodne

Drumelody aka Berin Tuzlić vraća se na scenu sa novim album pod nazvom „Freedom of imagination”. Album ima video album, on line i vinyl izdanje
Prema rečima svojevrsnog umetnika, jedinstvenom po načinu produkcije,„Freedom of imagination” predstavlja unikatno skladan spoj prirode i tehnologije.Baš onakav kakav očekujemo od ovog artista.
Spremite >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se za putovanje kroz sklop razlicitih zanrova i specificnu audio prizmukroz koje ćete upoznati istinsku atmosferu prirode koja diše.
Očekujte i dance floor friendly house trake koje će vas potpuno razbuditi i navestida plešete do jutra.
U Berinovom novom albumu slušaćete od pop electro break-a, preko dub step-a ieksperimentalnog micro house-a i dnace floor friendly house-a. Sva ta magija trakarazličitih karaktera, koja prosto opija slušaoca. Jednom rečenicom, zasigurno vasneće ostaviti ravnodušnm.
Na pitanje kakve su prve reakcije skušalaca, Berin ističe da ne bi mogle biti bolje
- Već sam pozivan na nastupe, nedavno sam imao gig u Mostaru, reakcije suplafon, stvarno top, iskren sam odušvljen što se ljudima toliko dopada„Freedom of Imagination“- ističe Drumelody.
Beogradsku publiku tek čeka specifični LIVE drumelody spektakl, o tome ćžćemovas svakako obavestiti na vreme.
Naš i svetski čuveni artist Deki Milićević koji je napisao recenziju za ovaj albumizjavio je da su sound i produkcija su po njemu čista destka i sve trake zvučesvetski, a Berin je ostao na visini zadatka i ovom prilikom je dao slušateljima jedanodlično upakovan i žanrovski interesantan album.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.