Izvor: Blic, 13.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frano igra sa Kirom Čaplin

Frano igra sa Kirom Čaplin

Frano Lasić će na proleće snimati ljubavni film 'Sestre' sa Kirom Čaplin, unukom čuvenog Čarlija Čaplina. Reditelj je Lordan Zafranović, a film se radi u hrvatsko-srpskoj koprodukciji.

- Radnja se dešava krajem 19. veka na jednom ostrvu, koje se može smestiti bilo gde na svetu, što je dobro za film. Na tom ostrvu žive dve sestre, a jednu od njih igra Kira Čaplin. Lik koji tumačim dolazi tu brodom iz Amerike i ostvaruje ljubavnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vezu sa Kirom. Ta ljubavna priča je prelepa, a scenario me je oduševio - kaže Frano Lasić i ističe da je odnos između dve sestre takođe veoma interesantan, jer one žive konzervativno i patrijarhalno.

- Priča je prepuna ljudskih nedoumica, razmišljanja, dilema, koje su normalne u ljudskom životu, senzibilnih trenutaka između dve sestre s jedne strane i strasne ljubavne priče s druge strane - objašnjava Frano.

Hrvatski glumac, a srpski ugostitelj, kako ga dobri prijatelji u šali nazivaju, jer u Beogradu drži restoran 'Sinatra', uskoro se seli u Zagreb na godinu dana.

- Za RTL snimam telenovelu 'Zabranjena ljubav', u kojoj igram glavnu mušku ulogu. Iako se te sapunice snimaju svakodnevno, od jutra do mraka, preko vikenda ću biti slobodan, pa ću moći da budem u Beogradu i da vodim računa o restoranu - kaže Lasić.

Na pitanje čuje li se sa Nikom Noltijem koji mu je prošlog leta ponudio ulogu u rimejku filma 'Buč Kasidi i Sandens Kid', gde je trebalo da glumi sa Bredom Pitom, Frano kaže:

- Nik Nolti i ja smo se družili letos u Dubrovniku i tada smo razgovarali o tome. Ne znam šta se sada dešava sa tim filmom, ali sve i da me pozove na snimanje, ne bih mogao zbog jednogodišnjeg ugovora koji sam potpisao sa RTL-om u vezi sa sapunicom 'Zabranjena ljubav' i, naravno, zbog filma 'Sestre'.

Simonida Stanković Među najbogatijim mladim zvezdama

Kira Čaplin je unuka Čarlija Čaplina, praunuka slavnog Judžina O’Nila i ćerka Džeraldine Čaplin. Kira je 2004. godine bila svetska promoterka Sabora u Guči, a u intervjuu za 'Blic' tada je izjavila da je oduševljena trubačima, ali i noćnim životom u Beogradu. Inače, ona je glumila u nekoliko filmova, od kojih je najpoznatiji 'Važno je zvati se Ernest', kao manekenka je radila za najpoznatije svetske kreatore, a 2002. godine je pozirala za 'Pirelijev' kalendar. Zanimljivo je da je Kirina producentska kuća bila koproducent našeg filma 'Profesionalac', a na prošlogodišnjoj listi najbogatijih mladih zvezda u Britaniji Kira Čaplin je zauzela drugo mesto. Procenjuje se da njene akcije u holivudskoj kompaniji 'Lajmlajt films' vrede više od 30 miliona funti. A.N. Nova ljubav

Ovih dana se priča da je čuveni plejboj, koji je godinama bio u vezi sa Dinom Prelević, našao novu devojku, tridesetak godina mlađu (Frano ima 52 godine), za koju se samo zna da je iz Holandije i da se zove Rebeka. Poslednji put su zajedno viđeni u zagrebačkom klubu 'Peoples' kada je i nastala ova fotografija.

- Ne znam šta je ljudima! Čim se slikam sa nekim, odmah kažu da mi je to nova devojka. Nemam komentar. A na vaše pitanje kako ljubav, mogu samo da kažem: ljubav je uvek dobrodošla. Srećan sam čovek, imam puno posla, a i privatnim životom sam zadovoljan. Nedavno sam sa decom bio na skijanju na Jahorini i prelepo smo se proveli - kaže Lasić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.