Frajeri, gde ste?

Izvor: Mondo, 30.Nov.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frajeri, gde ste?

Požalila se lepa pevačica!

Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, a za dnevnu štampu rekla je da još uvek nema dečka.

"Ljubav nemam, iako je priželjkujem, ali nekako uvek ostane samo na tom priželjkivanju. Sada sam posvećena muzici, pripremam novi album, i to je zaista težak i iscrpljujuć posao čak i za mene, koja sam dupli Lav u horoskopu," rekla je ona za "Alo".

Pošto nema partnera, još uvek živi sama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i to kao podstanarka.

"Nisam kupila stan, to je za sada na čekanju. Mislim da ću stambeno pitanje rešiti kada budem izdala novi album, kada budem bila potpuno rasterećena i spremna da se posvetim nekom novom prostoru. Samim time dolazi i energija za odluku da živim sama i imam svoju nekretninu," rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.