Fondacija Breda Pita pred tužbom zbog kuća koje su gradili

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija Breda Pita pred tužbom zbog kuća koje su gradili

Fondacija glumca Breda Pita suočava se sa tužbom zbog slabog kvaliteta domova koji su izgradili u delu Nju Orleansa koji je bio pod najjačim udarima uragana Katarine, prenosi AP.

Ron Ostin rekao je za lokalnu televiziju WWL da planira da podnese tužbu u ime stanovnika naselja protiv Pitove fondacije "Make It Right".

Ostin je rekao da su stanari prijavljivali "mučninu, glavobolju koja je povezana s pitanjima infrastrukture".

Napomenuo je da je Fondacija >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << "davala brojna obećanja da će se vratiti i popraviti domove koje su inicijalno prodali tim ljudima, ali ništa nije učinila".

Izveštaji ne navode koliko ljudi bi se pridružilo tužbi. Više od 100 "zelenih" kuća Fondacije "Make It Right" su izgrađene 2008. godine. Na zahtev televizijske stanice da se izjasne ovim povodom nisu odgovorili.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I investitora Pita tuže za (lošu) gradnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018

Fondacija glumca Breda Pita suočava se sa tužbom zbog slabog kvaliteta domova koji su izgradili u delu Nju Orleansa koji je bio pod najjačim udarima uragana Katarine, prenosi AP...Ron Ostin rekao je za lokalnu televiziju WWL da planira da podnese tužbu u ime stanovnika naselja protiv Pitove fondacije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.