Folkerka se osetila prozvanom pa odlepila pred kamerama: Nisam ja boranija!

Izvor: S media, 28.Dec.2012, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folkerka se osetila prozvanom pa "odlepila" pred kamerama: Nisam ja boranija!

Na snimanju novogoodišnje emisije nije mogla a da ne kaže šta joj leži na duši!

U trenutku dok je Siniša Medić, urednik „Glamura“ na televiziji Hepi najavljivao ekskluzivne priloge za novogodišnju emisiju, i među gostima Lepu Brenu, Miroslava Ilića, na njega je bukvalno skočila Zorica Marković, pevačica i povikala:

- Sve zvezde!Sve kraljevi i kraljice! A šta sam ja? Boranija? Pa, nije tako! Mene narod voli i traži! Ja nisam glamur? Zar za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mene nema mesta u „Glamuru“?Što me niste zvali?

Siniša Medić joj je objašnjavao koncepciju emisije u kojoj rado gostuje srpska estrada i glumački bardovi, pokušavao da je smiri rečima da će sasvim sigurno da posalje ekipu kad bude imala nešto intersantno za javnost, ali je pevačica nastavila sa prozivkama.

Izvor: S media

Pretraga po temi: Zorica Marković, Pevačica, Odlepila pred kamerama, Nisam boranija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.