Finalisti Talenta prognoziraju: Mala Emilija ima najviše šansi

Izvor: Blic, 20.Feb.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finalisti "Talenta" prognoziraju: Mala Emilija ima najviše šansi

Zabavni šou-program takmičarskog karaktera „Ja imam talenat“ lagano se primiče završnici, a veliko finale, u kojem će se za nagradu od 100.000 evra boriti desetoro finalista, biće održano 4. marta. Iako je ostalo još jedno polufinale, takmičari koji su do sada izabrani počeli su da razmišljaju ne samo o svojim nastupima već i o konkurenciji, a kao favorit se izdvojila 11-godišnja Vrščanka Emilija Đonin.

Finalisti koji su do sada izabrani vredno se pripremaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za veče odluke i s velikim poštovanjem govore o svojim konkurentima.

- Konkurencija je veoma jaka jer ima dosta dobrih i kvalitetnih takmičara, svako je sjajan, a mislim da će publici biti veoma zanimljivo da gleda finale, jer će biti mnoštvo različitih tačaka - kaže Bojana Radivojević iz akapela sastava „Glasne žice".

Ona sa svojom grupom ovih dana vredno vežba kako bi se pripremila za finale, a kada su u pitanju njeni favoriti iz sinoćnog polufinala, to su Katarina Dumančić i „Infinity Quintet".

Članovi rok benda „Pogrešila roda" iz Aranđelovca ušli su u finale zahvaljujući podršci žirija, a sada jedva čekaju da izađu ponovo na scenu i druže se sa ostalim finalistima.

- Izuzetno je jaka konkurencija ove godine. Naša polufinalna grupa je bila finale pre finala, a svi finalisti koji su do sada prošli su fenomenalni, naročito mala Emilija Đonin, „Drim tim" iz Jagodine... Bilo ko da pobedi, to će biti zasluženo. Mi smo veoma srećni što smo finalisti i jedva čekamo da se upoznamo sa ostalima 4. marta - ističe pevač benda Goran Bakić, te dodaje da su u sinoćnom polufinalu navijali za Anju Mihajlović jer ih, kako kažu, povezuje rokenrol.

Za razliku od drugih finalista koji su usredsređeni samo na „Ja imam talenat", Marko Milanović, operski pevač iz Niša, pokušava da istovremeno s nastupom za finale spremi i jedan od poslednjih ispita na Pravnom fakultetu, a na pitanje razmišlja li malo i o konkurenciji, odgovara:

- Raznovrsna je konkurencija i što se tiče žanra i što se tiče godina učesnika, od svega pomalo. Uspeh u finalu zavisi kako od odabira numere, tako i od magije između izvođača i publike, od svega što treba da se poklopi.

Povezane vesti: Večeras polufinale šoua "Ja imam talenat" Emilija Đonin, "Ja imam talenat": Takmičim se zato što je zabavno U finalu "Ja imam talenat" Emilija i “Pogrešila roda” Izabrano 40 polufinalista šoua „Ja imam talenat“ Zanatlija poklonio učesniku "Talenta" klavir iz 19. veka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Finalisti “Talenta” prognoziraju: Mala Emilija je favorit!

Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2012, 02:43

Zabavni šou-program takmičarskog karaktera 'Ja imam talenat' lagano se primiče završnici, a veliko finale, u kojem će se za nagradu od 100.000 evra boriti desetoro finalista, biće održano 4. marta. Iako je ostalo još jedno polufinale, takmičari koji su do sada izabrani počeli su da razmišljaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.