Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film o Merkjuriju u prvoj nedelji zaradio 122 miliona dolara

Prihod od filma "Boemska rapsodija", o grupi Kvin i njenom legendarnom pevaču Frediju Merkjuriju, nadmašio je sva očekivanja producenata, pošto je tokom prvog vikenda prikazivanja od prodaje karata u SAD i Kanadi zaradio 50 miliona dolara, i još 72,5 miliona širom sveta, javlja AP.

To je znatno iznad predviđanja, koja su nagoveštavala da će tokom prvog vikenda prihod biti između 35 i 40 miliona dolara.

Film, u kome Rami Malek igra Merkjurija, i u beogradskim bioskopima se prikazuje od 1. novembra.

Izvor: YouTube/20th Century Fox

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Film „Boemska rapsodija“ nadmašio sva očekivanja producenata

Izvor: OkRadio.rs, 05.Nov.2018

Prihod od filma „Boemska rapsodija“, o grupi Kvin i njenom legendarnom pevaču Frediju Merkjuriju, nadmašio je sva očekivanja producenata, pošto je tokom prvog vikenda prikazivanja od prodaje karata u SAD i Kanadi zaradio 50 miliona dolara, i još 72,5 miliona širom sveta, javlja AP. To je znatno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.