Fidel Castro spavao sa 35.000 žena

Izvor: S media, 25.Nov.2010, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fidel Castro spavao sa 35.000 žena

Casanova je pao u zaborav. Epitet novog ženskaroša i zavodnika pripada kubanskom diktatoru Fidelu Castru.

Prema istraživanju The Daily Beasta, Castro je tokom 40 godina svakodnevno spavao s barem dve različite žene koje su njegovi ljudi pronalazili na sunčanim plažama Havane.

Podaci istraživanja govore da je u tom periodu Castro spavao sa čak 35.000 žena.

Ako se uzme činjenica, po tvrdnjama svedoka, da je Castro svaki dan naručivao po jednu ženu za vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ručka i večere, a vrlo često i za vreme doručka, onda se spravom može nazvati najvećim ženskarošem.

U mnoštvu žena sa kojima je spavao Castro je vodio računa i o potomcima koji mogu biti srećni što ih je samo osmoro, doduše, službeno.

Odmah iza Castra drugo mesto je zauzeo američki košarkaš Wilt Chambnerlain, koji je, prema istraživanju, spavao sa 20.000 žena.

Kod njega je zanimljivo i to da je izbegavao udate i ružne žene.

Treće mesto najvećih zavodnika zauzima glumac Warren Beatty, koji je spavao sa 13.000 žena, među kojima su i popularne pevačice i glumice poput Madonne, Joan Collins, Isabelle Adjani, Jane Fonda, Leslie Caron, Julie Christie, Diane Keaton, Annette Bening i dr.

Na ovoj listi najvećih zavodnika našla se i osoba koja ne pripada svetu slavnih i poznatih, a to je bivši portir poznatog hotela Venetian u Las Vegasu Umberto Billo.

On je navodno spavao sa 8.000 žena, pretežno gošći hotela. Zbog prevelike posvećenosti gošćama, zbog čega je često zaboravljao na radne obaveze, Billo je dobio otkaz.

Osim ove četvorke, tu su još Charlie Sheen, koji je u svom raskalašenom životopisu rasturio nekoliko brakova, uspeo je da spava sa oko 5.000 žena.

Tu su još vokal grupe Kiss Gene Simmons, koji je spavao sa 4.600 žena, zatim Ron Jeremy sa 4-5 hiljada žena, Jack Nicholson sa brojkom od 2.000 kao i Eric Clapton i Magic Johnson, koji su spavali sa preko 1.000 žena.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

I to bez vijagre: Fidel Kastro spavao sa 35 hiljada žena!

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2010, 03:30

Kazanova je pao u zaborav. Epitet novog ženskaroša i zavodnika pripada kubanskom diktatoru Fidelu Kastru.  Prema istraživanju The Daily Beasta, Castro je tokom 40 godina svakodnevno spavao s barem dve različite žene [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.