Izvor: Story, 19.Sep.2012, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival Vreva počinje u petak

Ulični festival aktivizma Vreva biće održan u petak, 21. i subotu 22. septembra u parku Terazijska terasa, kao i u okolnim ulicama u centru prestonice. Posetioci festivala imaće priliku da za vreme dvodnevnog događaja učestvuju u velikom broju različitih aktivnosti na nekoliko gradskih lokacija, dok će svoje ideje predstaviti više od 300 učesnika. U petak, 21. septembra istovremenim dešavanjima na različitim lokacijama biće simbolično obeležen...

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznat program Vreve

Izvor: Popboks, 19.Sep.2012

Organizatori Vreve, beogradskog uličnog festivala aktivizma koji će biti održan u petak i subotu (21/22. septembar) u parku Terazijska terasa i okolnim ulicama, objavili su detaljan program manifestacije.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.