Farmeri detaljno analizirali i zaključili: Crna magija bačena na Jasminu!

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri detaljno analizirali i zaključili: Crna magija bačena na Jasminu!

Farmeri su se našli u čudu kada su našli vrećicu napunjenu iznutricama i nečijim pramenom kose, povodom čega su odmah sazvali sastanak.
Dubljom analizom ustanovili su da je neko vračao i bacio crnu magiju na nekog od farmera. U prvom trenutku su mislili da je Jasmina ta koja baca kletve po imanju u Lisoviću,  s obzirom na to da je pramen kose plav, a onda su u daljim tumačenjima počeli da sumnjaju da je neko radio o glavi upravo Medenici.
Naime, farmeri su diskutovali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kojoj ženi plave kose je otpao pramen, a Jasmina Medenica je rekla da joj ekstenzija ponekad popusti i da joj otpadne pramen, dok je Maja tvrdila da njoj kosa ne opada, te da nije njena. Nakon toga, takmičari su detaljno analizirali ko je, kako oni kažu, bolesnik koji se bavio vradžbinama, međutim, krivca nisu pronašli.


#svet
The post Farmeri detaljno analizirali i zaključili: Crna magija bačena na Jasminu! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Farmeri detaljno analizirali i zaključili: Crna magija bačena na Jasminu!

Izvor: Svet, 15.Okt.2015

Farmeri su se našli u čudu kada su našli vrećicu napunjenu iznutricama i nečijim pramenom kose, povodom čega su odmah sazvali sastanak.. Dubljom analizom ustanovili su da je neko vračao i bacio crnu magiju na nekog od farmera. U prvom trenutku su mislili da je Jasmina ta koja baca kletve po imanju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.