Fanovi odlepili zbog kostima! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Okt.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi "odlepili" zbog kostima! (VIDEO)

I, pa, svega ostalog...

Izgleda da nam se konačno smeši film iz DC univerzuma koji obećava dobru priču, sjajne vizuelne efekte i još bolje kostime!

"Warner Bros. Pictures" su objavili najnoviji produženi trejler za predstojeći film "Akvamen" i fanovi ne mogu da sakriju oduševljenje.

Džejson Momoa tumači lik "sina zemlje i sina mora", odnosno, superheroja kojeg znamo kao Akvamena (pravo ime mu je Artur Kuri), dok njegovu majku, kraljicu Atlantide, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << glumi Nikol Kidman.

Zbog ovog porekla, on je naslednik trona od kojeg se očekuje da ujedini kraljevstva Atlantide i spreči zlikovce da sve unište. Na tom putu mu pomaže lepa Mira, koju tumači Amber Herd, i za koju znamo da će kasnije postati Akvamenova žena.

Zamalo da te ne prepoznamo! (VIDEO)

Ono što je fanove posebno oduševilo u novom trejleru je Momoa u kultnom Akvamenovom kostimu kakav nosi u stripovima.

Uživajte u pogledu na ovo što vas čeka kada film izađe u bioskope od 21. decembra:



Izvor: YouTube/Warner Bros. Pictures

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.