Izvor: Njuz.net, 30.Maj.2023, 14:06

Fabrika tvrdi da ispuštanjem duginih boja u reku podržava LGBT populaciju

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeŠUMADIJA, 30. maj 2023, (Njuz) – Neimenovana fabrika iz šumadijskog okruga navela je da u obližnju reku ispušta materije različitih boja u znak podrške LGBT populaciji, saznaje Njuz.
Fabrika je u dopisu resornom Ministarstvu zaštite životne sredine objasnila da raznobojne tekućine koje gotovo svakodnevno ispušta u reku “nikako nisu materije koje su opasne po život i od kojih možete dobiti osip, mučninu i blaže oblike trovanja”.
– Kao društveno odgovorna i >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << osvešćena kompanija oduvek smo se zalagali za poštovanje ljudskih prava svih građana, pa čak i onih koji žive u blizini fabrike i stalno se nešto bune. Osim ljudskih prava, podržavamo i različitosti i zato često ispuštamo u reku potpuno bezopasne materije najrazličitijih boja kako bismo podržali borbu LGBT zajednice za ravnopravan tretman u društvu – navodi se u dopisu.
Kompanija je oštro odbacila optužbe da su materije koje ispušta ne samo škodljive po zdravlje, već da mogu izazvati i promene u genetskom materijalu, zaključivši da bi snažno podržala i sugrađane sa, na primer, trećom rukom ili sedam prstiju na nogama jer “nama nije bitno ko koliko ekstremiteta ima, već kakav je čovek”, zaključeno je u pismu ministarstvu.
Nenad Milosavljević
Kako će na srpske kompanije uticati uvođenje poreza na zagađenje, pročitajte ovde.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.