FUJ: Piju krv kobre da bi bili bolji u krevetu (VIDEO)

Izvor: JavneVesti.com, 09.Maj.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUJ: Piju krv kobre da bi bili bolji u krevetu (VIDEO)

Navodno, krv i meso ove otrovnice muškarcima povećava seksualnu želju i izdržljivost, dok ženama zateže grudi i doprinosti da im koža bude glatka

 
U Indoneziji, kao i u još nekim zemljama Azije vlada verovanje da konzumiranje mesa kobre, kao i njene krvi povećava libido kod muškarca.
Krv se ponekad meša sa alkoholnim pićima, dok je meso prava poslastica.
Navodno, krv i meso ove otrovnice muškarcima povećava seksualnu želju i izdržljivost, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << ženama zateže grudi i doprinosti da im koža bude glatka.
 
Prema rečima jednog od prodavaca u Džakarti, krv kobre može da izleči artritis i ekceme.
Porcija mesa kobre košta oko 4 dolara, a prodavci za jedno veče mogu da zarade između 55 i 110 dolara.
 
Pogledajte video:

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Piju kobrinu krv da bi bili bolji u krevetu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2014

U Indoneziji, kao i u još nekim azijskim zemljama se veruje da konzumiranje mesa kobre, kao i njene krvi povećava seksualnu želju i izdržljivost kod muškaraca, dok ženama zateže grudi i doprinosti da im koža bude glatka...Pa, ako već ne škodi, što ne probati: Pijenje kobrine krvi (Foto: Arhiva).. ..Prema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.