Izvor: Blic, 07.Apr.2024, 10:54

(FOTO) Zavirite u spavaću sobu Anđelke Prpić i Marka Žugića: Glumica pokazala NJIHOV KUTAK - Ogroman bračni krevet i ormar CEO U STAKLU

Glumica Anđelka Prpić privatan život krije daleko od očiju javnosti, a krajem maja prošle godine, na svet je donela ćerkicu i tako krunisala ljubav sa Markom Žugićem i proširila porodicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Deset godina sam vodila tešku borbu da postanem majka": Naša glumica se RAZVELA U TAJNOSTI posle 22 godine, nisu mogli da imaju decu: "Na kraju sam odustala"

Izvor: Blic, 07.Apr.2024

Glumica Anita Mančić svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, a prošle godine je otkriveno da se razvela od supruga Bojana Dedića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.