(FOTO) Šta uradi od sebe ženo?! Kada vidite usta Slađe Pretrušić, povraćaćete od muke!

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Šta uradi od sebe ženo?! Kada vidite usta Slađe Pretrušić, povraćaćete od muke!

Ona je jedna od retkih koja nije išla na tretmane podmlađivanja, ubrizgavanja raznih supstanci koje prate modu. Naprotiv, ima dosta ljudi koji su je zavoleli upravo zbog svog prirodnog izgleda za koji se zalagala od kada se pojavila na malim ekranima.
Ona je na društvenoj mreži objavila fotografiju usana koje su poprilično velike uz opis “Uložila sam i ja u sebe”.
Izazvala je buru komentara, mnogi zabrinuti fanovi su je pitali da nije u pitanju Zerina Hećo ili Ana Korać, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ne verujući da je ona na slici, što ona nije komentarisala.
Da li se i ona podvrgla estetskim zahvatima ili ne, sami procenite.








View this post on Instagram















"Uložila" sam i ja u sebe! 😍😍😋
A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on Sep 24, 2019 at 2:32am PDT



The post (FOTO) Šta uradi od sebe ženo?! Kada vidite usta Slađe Pretrušić, povraćaćete od muke! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.