Izvor: Blic, 19.Dec.2023, 15:02

(FOTO) SKANDAL! Zadrugar uplaćivao Anđeli Veštici novac za njen INTIMNI SADRŽAJ, pa joj tražio pare nazad: "Devojke, pazite se"

Starleta Anđela Veštica na sajtu za odrasle prodaje svoju intimu, a sada je raskrinkala bivšeg rijaliti učesnika Dina Dizdarevića, koji se pretplatio na njen kanal, a potom je, kako tvrdi, tražio svoj novac nazad.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Devojke, PAZITE SE" Anđela Veštica iznela šok tvrdnje na račun bivšeg zadrugara i UPOZORILA sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023

Onlyfans je sve popularniji i devojke se često odlučuju da preko istog zarađuju. To je učinila i Anđela Veštica, koja je sada putem svog Instagram profila svoje koleginice upozorila na Dina...Starleta i učesnica domaćih rijaliti programa, Anđela Veštica veoma je aktivna na društvenim mrežama,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.