(FOTO) PREBOLEĆU SELJAČINU IZ PI**E MATERINE! Kija šokirala svojim komentarom! Svi se pitaju KOME JE UPUTILA OVU PORUKU!

Izvor: 011vodič.com, 28.Dec.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) PREBOLEĆU SELJAČINU IZ PI**E MATERINE! Kija šokirala svojim komentarom! Svi se pitaju KOME JE UPUTILA OVU PORUKU!

Iako su je nakon razvoda povezivali sa mnogobrojnim muškarcima, Kristina Kija Kockar i dalje je slobodna i uživa u svom životu. Pevačica je na svom Instagram nalogu objavila poruku, koja je oduševila sve njene pratioce.
– Ako je Nina Dobrev prebolela Lana Somerhaldera, onda i ja boga mi mogu alfa seljačinu iz pi*ke lepe materine – napisala je Kristina Kockar.

Kija je ovim svojim potezom još jednom pokazala da je jača od svih ljubavnih problema, kao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je iz cele situacije u kojoj se našla izašla kao pobednica.

The post (FOTO) PREBOLEĆU SELJAČINU IZ PI**E MATERINE! Kija šokirala svojim komentarom! Svi se pitaju KOME JE UPUTILA OVU PORUKU! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.