Izvor: Press, 28.Jun.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​(FOTO) PA KAKO SADA OVO?! Sara ŠOKIRANA Vojketovim ponašanjem! POSLE ZADRUGE SVE SE PROMENILO!

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke započeli su svoju ljubavnu romansu u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi. Njihova veza bila je harmonična, a za mnoge nedefinisana i to baš zbog njihovog prisnog odnosa koji su se trudili da sačuvaju od očiju javnosti bez obzira na kamere kojima su svakodnevno bili okruženi
Njih dvoje su po izlasku iz Bele kuće nastavili da blistaju zajedno, ali nisu sakrili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da im je bilo čudno kada su se, posle devet i po meseci, vratili u "spoljnji svet".
- Pa iskreno, jeste nam malo čudno, ali smo se već navikli. Bilo nam je najbolje prvo veče kada smo konačno shvatili da nema kamera i da možemo da se ponašamo kako hoćemo - rekli su Sara i Vojke.
Na račun njihove veze bilo je mnogo pozitivnih komentara, a je Vojke, između ostalog, ostao upamćen po smirenom stavu kojeg se držao gotovo u svakoj prilici. Nas je zanimalo da li se po pitanju toga nešto promenilo, a Sara se za portal Pink.rs pohvalila da je njihov razgovor izvan kamera i te kako potrajao.
- Bilo mi je čudno to što je krenuo da priča i onda se raspričao (smeh). Ne znam, to prvo veče smo ostali do osam ujutru i pričali smo o svemu i svačemu. To su sve neke teme koje nismo mogli u rijalitiju da pokrećemo. Nije mi ništa čudno što se njega tiče, baš je sve normalno kao i unutra - priznala je Sara.
 
pink.rs
 
Međutim, veliku pažnju privukla je i njegova staloženost kada su bili na meti žestokih prozivki, a naročito Sara koja je svim silama pokušavala da odbrani njihovu ljubav. Vojke je u više navrata ignorisao takve situacije, a mi smo je upitali da li joj smeta što je ona ta koja staje u odbranu svog dečka umesto da situacija bude obrnuta.
- Ja sam stekla utisak kao da ja branim sebe, a njega baš boli uvo da brani sebe. Tako da, ne znam da li sam ga nešto branila, a i iskreno nemam od čega da ga branim. Više se iskreno i ne sećam šta su oni nama pričali i onda vidiš koliko je sve to nebitno. Ja znam da su ljudi malo zamerili, ali nema potrebe da mene neko brani. Čak je i moja mama rekla da ja to ne volim, više volim kad odgovaram sama - rekla je Sara.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.