(FOTO) Nećemo OVO na televiziji!

Izvor: Press, 08.Jan.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Nećemo OVO na televiziji!

Bi-Bi-Si (BBC) i Rita Ora na meti kritika zbog dekoltea
Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "The Voice" Rita Ora, gostovala je u emisiji "The one show" kako bi najavila početak nove sezone muzičkog takmičenja, nakon čega su se usijali telefoni televizije, piše Mondo.
Gledaoci su zvali Bi-Bi-Si kako bi se žalili na izgled pevačice koja se na televiziji, u popodnevnim časovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pojavila sa dekolteom "do pupka".
 
"Neću da gledam kako joj štrče s... u toku porodične emisije", bila je samo jedna od mnogih žalbi upućenih televiziji, piše "Dejli Mejl". Na televiziju je, samo tokom emitovanja priloga sa gošćom, stiglo više od 400 poziva gledalaca koji su imali slične ili iste zamerke.
Bi-Bi-Si se kasnije izvinio svojim gledaocima rečima: "Da smo bili konsultovani, posavetovali bi je da se pojavi primereno emisiji koja se emituje u 19h".
Izgleda kao da oni nisu gledali popodnevnu emisiju Lee Kiš, verovatno bi napravili ustanak...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.