(FOTO) MILOJKO IMA NOVU DEVOJKU! Deda okrenuo ploču, pa poručio ŽAPCU: Ti sa Milijanom radi…

Izvor: 011vodič.com, 22.Nov.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) MILOJKO IMA NOVU DEVOJKU! Deda okrenuo ploču, pa poručio ŽAPCU: Ti sa Milijanom radi…

Posle neverstva supruge Milijane Božić, Milojko je po svemu sudeći pronašao novu ljubav u rijalitiju. Milijana i njen ljubavnik Nemanja Stamatović Žabac vodili su ozbiljan razgovor u tajnoj sobi kada su im se pridružili Milojko i Aleksandra Jakšić.
– Ti sada radi sa njom šta god hoćeš. Da li možemo Aleksandra i ja da se vratimo na žurku i uživamo? – rekao je Milojko Žapcu sa oduševljenjem.
Milijana nije mogla da dođe sebi od stresa i nije mogla da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zaustavi suze zbog cele situacije. Nakon što je Milojko i definitivno okrenuo novi list, ona je bila slomljena.
Žabac se ponovo našao svojoj dragoj da bi joj olakšao situaciju i utešio je.
Razgovoru se priključila i Mirjana Praizović koja je žestoko iskritikovala ovaj par.
– Sve je bilo spremno za lepu slavu, imao si sve, deca su ti poslala poklone, i vas dvoje ste sve pokvarili – direktna je bila Mirjana.

The post (FOTO) MILOJKO IMA NOVU DEVOJKU! Deda okrenuo ploču, pa poručio ŽAPCU: Ti sa Milijanom radi… appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.