FOTO MAGIJA: Eksplozija vode na ćeli!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Avg.2012, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO MAGIJA: Eksplozija vode na ćeli!

Fotograf Tim Tader odlučio je da "pomogne" ćelavim muškarcima i to na veoma zabavan način: "nadogradio" im je kosu, ali od vode?!

Ne, ovo nije delo Photoshopa! Fotograf Tim Tader je zaista fotografisao vodu kao "eksplodira" nad glavama najrazličitijih muškaraca koji su bez kose. I to deluje više nego zabavno, kreativno, ali pre svega... umetnički, zar ne?Kako prenosi "Blic", Tader je uzbudljivu eksploziju vode fotografisao specijalnim aparatom ultra-velike brzine, dok je šarenilo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << "perika" postigao specijalnim osvetljenjem. Da bi uhvatio baš taj pravi trenutak u kome voda stvara "periku" na ćeli, Tader je koristio laserski i zvučni prekidač na aparatu.Veliki fotografski kreativac Tim Tader je poznat u svetu reklamne fotografije, a napravio je neke od prepoznatljivih reklama za “Budweiser", "Adidas" i druge svetske brendove.Ove fotografije kreativnih naziva - od "Isus" do "Čovek u plamenu" - plod su čiste zabave fotografa. Jednostavno, Tader je odlučio da ovo ne radi zbog zarade, već iz svog plezira. Zato je i uspelo!Upoznajte Tima Tadera na njegovom ZVANIČNOM SAJTU!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.